Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Valg af luftgevær hagl

At vælge det rette luftgevær hagl kan i dagens Danmark være lidt af en jungle. Der findes i dag et utal af mærker på markedet og ikke mindst, flere forskellige typer af hagl. Så hvad skal man vælge?

Der er mange aspekter, der skal tages højde for, når du skal købe hagl til dit luftgevær. Hvad skal du skyde efter? Skal du på banen og skyde efter skydeskiver eller måske skal du bruge hagl til jagt og regulering?

Er du ny ud i skydning med luftgevær eller søger du blot inspiration til at prøve et nyt mærke eller en ny type af hagl, har vi herunder lavet en række artikler, som måske kan hjælpe dig på vej.

Her vil vi kigge nærmere på forskellige former for skydning med luftgevær og hvilke hagl, der egner sig til netop hver form for skydning med luftgevær. Vi vil også komme ind på nogle af aspekter og overvejelser, du bør gøre, inden du køber hagl til dit luftgevær.

God fornøjelse!

Husk: Er du i tvivl om, hvilke luftgevær hagl du skal vælge eller har du spørgsmål til vores udvalg, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail.

Artikler

Valg af luftgevær hagl til jagt og regulering

Valg af luftgevær hagl til skiveskydningSonos Import v/Carsten Samuelsen
Anemonevej 5, 4220 Korsør
Tlf. +45 26 23 13 07
E-mail: info@sonos.dk
CVR-nummer: DK26596327
Etableret i år 2001
Alle priser i denne webshop er inkl. Moms.

Hvis du skal have din pakke sendt til Grønland, Færøerne eller Norge så kan du handle uden at betale dansk moms, shoppen beregner også fragten ud automatisk.
Webdesign by Cubit Medialine ApS
Inline

Varen er lagt i din kurv

Indkøbskurv (#basket-quantity# Stk.)
Samlet pris #basket_total_amount#
Klik her for vores mobilside